Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pytanie jak w temacie czy intnieje szpera o przelozeniu 3.45 poniewaz pilnie poszukuje takiej do mojej 320 prosze o szybkie konkretne odpowiedzi.

jesli ktos ma taka do sprzedania w bardzo dobrym stanie to prosze zadzwonic 511-838-993

Opublikowano

OK nikt nie odpowiedzial wiec sam sobie odpowiem ze taka szpera oczywiscie istnieje a wiem bo wlasnie taka kupilem, zamontowalem i uzytkuje :8)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam prośbę - czy mógłbyś napisać ile zapłaciłeś za tą szperę i gdzie kupowałeś - z góry dziękuję.

Bo mam u siebie takie przełożenie i zastanawiałem się kiedyś czy do 1.6 m40 można coś takiego założyć

masqo
Opublikowano

zaplacilem 1100zl kupilem poprzez allegro w tej chwili chyba tez jest w ofercie jakas szpera 3.45 a na pewno jest na niemieckim ebay-u. Jesli sie zastanawiasz czy mozna to naturalnie mozna jesli masz w tej chwili most 3.45 i kupisz szpere z takim wlasnie przelozeniem to bedzie pasowal idealnie bez zadnych przerobek. Ja wlasnie tak mialem wyjalem most wsadzilem szpere i wszystko OK mocowania, polosie wszystko prawidlowo

pozdrawiam