Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakupiłem silniczek, dokręciłem wszystko jest ok, tylko jak zasilanie pociągnę od lampki to kicha bo albo musiałbym jeździć z zapaloną albo cały czas po wyłączeniu auta świeci się pstryczek szyberdachu, do czego podpiąć to zasilanie Panowie....? :(

Pozdro

P.S

Myślałem do lampki w schowku? bo dopiero jak przekręcę kluczyk tam świeci.

Opublikowano
Ja podpiołem do zasilania tego złącza do latarki w schowku i jest ok napiecie tam jest cały czas i na wyłączonym zapłonie moge zamykać szyber mi to pasuje bo czasami zostawie auto z otwartym szyberdachem i potem jak chce zamknąc to nie potrzebuje kluczyków ale możesz podpiąć pod stacyjke lub tą lampke jak wolisz
Opublikowano
świeci sie cały czas bo napięcie jest zawsze niezależnie od zapłonu ale jak podepniesz pod lampkę to tylko na włączonym zapłonie bedzie ci działać o to ci hyba chodzi tylko nie wiem czy ci przez to bezbiecznika nie bedzie wybijać musisz spróbować ale myśle że bedzie ok.
Opublikowano
Kolego podepnij się pod zasilanie szyb elektrycznych tj. przekażnik pod kierownicą i bedzie jak talala pozdrawiam , przewód puść wzdłóż czołowej szyby.
Opublikowano
Kolego podepnij się pod zasilanie szyb elektrycznych tj. przekażnik pod kierownicą i bedzie jak talala pozdrawiam , przewód puść wzdłóż czołowej szyby.

I tutaj się z kolegą zgodzę ma całkowita racje :)

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...