Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

orientje się ktoś ile kosztują poszczególen oferowane elementy wyposażenia, które można nabyć w serwisie?

Nie natrafiłem na cennik tych rzeczy-nawet nie wiem czy jest dostępny w internecie.

Intersują mnie siatki zakładane na fotele -niby jest dostępnosć dla 1-ki 5 drzwiowej,ale jak one sa niby montowane do oparcia foteli???Sa niby minimalne takie krawędzie na tym plastiku co jest w oparciu fotela ale czy aby na pewno tą siatke mozna tam zaczepić?

Będę wdzieczny za odpowiedź.

Pozdro

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
czyli to co oferują w sklepie BMW.pl to całe poszycie+siatka czy tylko siatka (która pasuje do odpowiednich poszyć foteli, których ja nie mam?)?

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
Panowie,

orientje się ktoś ile kosztują poszczególen oferowane elementy wyposażenia, które można nabyć w serwisie?

Nie natrafiłem na cennik tych rzeczy-nawet nie wiem czy jest dostępny w internecie.

Intersują mnie siatki zakładane na fotele -niby jest dostępnosć dla 1-ki 5 drzwiowej,ale jak one sa niby montowane do oparcia foteli???Sa niby minimalne takie krawędzie na tym plastiku co jest w oparciu fotela ale czy aby na pewno tą siatke mozna tam zaczepić?

Będę wdzieczny za odpowiedź.

Pozdro[/quote

Mikołaj- dziwne to pytanie... jeżeli mieszkasz w Poznaniu to podjedż do serwisu i zapytaj :lol: Jeżeli mieszkasz daleko od Poznania to moge się jutro dowiedzieć :) Ale myślę,że szkoda ci ropy na dojazd do serwisu :mrgreen: Pozdrawiam :lol:

Opublikowano

Kubicar-dobre,dobre..;-)

Widzę,ze Poznaniaków traktujesz jak dusigroszy,jakby nie było nie jesteś sam w tym poglądzie.

Gdybys wiedział gdzie jest Stary Browar w Poznaniu-to wiedziałbys,ze pracując w tamtym rejonie dojazd do jednego serwisu i powrót to 2 godziny-remontowana jest trasa katowicka,a drugi dealer jest na wyjeździe na Piłę-więc drugi koniec miasta.Nie w tym rzecz,ze żal mi na ropę wydac-ostatecznie mogę zadzwonić do serwisu.Ale liczyłem,ze ktoś na forum już DZISIAJ rozwieje moje wątpliwości.Wątpliwości któe bardziej dotyczą nie ceny a kwestii oparc foteli.

Ale dzieki za dobre chęci-podjedź juro do serwisu i wypytaj o wszytsko.Dzięki. :cool2:

MIKE

Opublikowano
Kubicar-dobre,dobre..;-)

Widzę,ze Poznaniaków traktujesz jak dusigroszy,jakby nie było nie jesteś sam w tym poglądzie.

Gdybys wiedział gdzie jest Stary Browar w Poznaniu-to wiedziałbys,ze pracując w tamtym rejonie dojazd do jednego serwisu i powrót to 2 godziny-remontowana jest trasa katowicka,a drugi dealer jest na wyjeździe na Piłę-więc drugi koniec miasta.Nie w tym rzecz,ze żal mi na ropę wydac-ostatecznie mogę zadzwonić do serwisu.Ale liczyłem,ze ktoś na forum już DZISIAJ rozwieje moje wątpliwości.Wątpliwości któe bardziej dotyczą nie ceny a kwestii oparc foteli.

Ale dzieki za dobre chęci-podjedź juro do serwisu i wypytaj o wszytsko.Dzięki. :cool2:

Witaj Mikołaj :) Założenie siatki to wymiana tylnego oparcia na bardziej wklęsłe + sama siatka.Koszt zakupu 300zł + ok 150-300zł za robociznę za jeden fotel .(około półroboczogodziny na jeden fotel) .Moim zdaniem chyba nie ma sensu, ale sam oceń. Co do Poznaniaków to bardzo ich lubię i sznuję.Miałem super dziewczynę z Poznania :D Pożartować nigdy nie zawadzi. Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

U dealera powinni Ci dać katalog z akcesoriami ( tylko nie pamiętam czy są w nim ceny... ), zawsze możesz podjechać do Smorawińskiego w sobotę lub napisać maila :)

Dział Części (Smorawiński)

Godziny otwarcia:

poniedziałek - piątek: 8.00 - 18.00

sobota: 8.00 - 13.00

tel. (0 61) 84-55-183 / 187 / 188 / 189

e-mail: [email protected]

Opublikowano
Katalog mam od dawna z elementami doposażenia,ale właśnie brak w nim cen.Chyba wiedzą,ze jakby je zamieścili to nie byłoby zainteresowania ;-)

MIKE