Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Zostalem zmuszony, aby wymienic antene do radia. Mam w samochodzie radio oryginalne BMW. Moze ktos wymienial antene i podpowie mi jakis dobry produkt?

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
poradziles sobie jakos z ta antenta? U mnie tez jakos tak kiepsko lapie i musialem podpiac sie pod oryginalna instalacje od telefonu...
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano

czesc,

na razie nic nie robilem w tym temacie. Zaprzatniety jestem innymi sprawami i zostawilem to na czas zimowy, gdy wstawie zetke do garazu i zajme sie przygotowaniem do przyszelego sezonu :)

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktos juz cos podzialal z ta antena ?

Choc przez 90% czasu jak jezdze zetka radio mam wylaczone to jednak przez te 10% czasu jak chce posluchac RMFMaxx to mam lekkie trzaski/szumy jesli jade (jak auto stoi to jest ok) . Cos te antenki w zetkach slabe sa :? . :?

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
W rodsterze to radosnie dynda na tylnym blotniku :) .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
u mnie w coupe jest na dachu jakas antena ale nie wiem czy to radiowa czy od zestawu telefonicznego bo np w e34 antene radiowa mialem w okol szyby przedniej a na tylnim blotniku przy klapie byla taka mala podobna do tej co teraz mam na dachu antena gsm...
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
  • 6 lat później...
Opublikowano

Witam,

podłączę się do tematu.

Poszukuję podstawy anteny, chodzi mi o element przylegający do blachy, ma już swoje lata i niestety jest cały zniszczony, czy ktoś z forumowiczów zmieniał ten element?

Można go zastąpić czymś z innego modelu?

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące anteny czy w Z występowały seryjnie anteny automatyczne tzn co się wysuwały po włączeniu radia ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk