Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.na wstepie przepraszam ze sie pytam bo wiem jaka otrzymam odpowiedz:uzyj szukaj.uzywalem szuaj i nic nie moge znalesc bo mi pokazuje prawie wszystkie posty.

mam bmw e36 316i 1993r i mam takie pytanko czy ktos by mogl mi podac informacje na temat komputera ktory jest w tym samochodzie i jak sie go obsluguje oraz jakie on posiada funkcje??z gory dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano
No to pełne zaskoczenie :shock: , ale ja odpowiadam tak: komputer komputrowi nie równy. U siebie np. mam z zaledwie 7 przyciskami w jednym górnym rzędzie, a w dolnym, NIC. Jest to proste ustrojstwo, bo pokazuje zaledwie: datę , godzinę, temp. zewnętrzną - do wyboru do koloru w *C lub *F :P . Poza tym ma funkcję MEMORY - przypomnienie cogodzinne o wiadomościach radiowych. Po za tym wiem, że przypomina GONGIEM o gwałtownym np. obniżeniu się temp. na zewnątrz by kierowca zbyt nie ufał wyłącznie swoim nóżkom i rączkom. 8) . A dojście który przycisk do czego to najlepiej samemu popykać trochę. No chyba że twój komp. jest dwa razy zasobniejszy w przyciski funkcyjne-wtedy chylę czoła!! :twisted2: Ale i wtedy to też napewno nie kostka Rubicka. Hej, jak już to przetrawisz to pogadamy dalej, Do ...
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!