Skocz do zawartości

Przed liftem białe czy pomarańczowe kierunki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem, że we wszystkich lampach(mnie chodzi o xenon) przed liftem były białe kierunki.

Ale kolejny raz widzę, że występowały też białe. http://www.allegro.pl/item385776271_bmw_e39_lampy_xenon_bialy_kierunek_hella_ksenon.html

Generalnie chodzi mi o wymianę tych "pomarańczy" a nie całych lamp dla jakichś ringów. Czy można więc wymieni same kierunki na białe a wtedy tylko boczne kierunki i tyle lampki poliftowe do kompletu?

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

jak chcesz wymienic tylko kierunki na biale to wystarczy ze kupisz sobie na allegro same przednie "szkla" z bialym kierunkiem. Wymiana zajmuje w tepie naprawde spokojnym pol godzinki do godziny na obie strony. nic nie trzeba klejic ani przerabiac.

Cena tez chyba do przyjecia bo za zamiennik placisz kolo 130 PLN za sztuke a efekt bez porownania. W moim profilu mozesz zobaczyc roznice bo mam fotki przed i po zmianie.

A co do tylnych lamp po lifcie to masz w zrob to sam kolega nie dawno super dokladnie opisal cala przerobke