Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Zastanawialem sie czy jest mozliwosc "wsadzenia" wiekszego motoru taki jak powiedzmy jest w 540 e39 ?. Moja becia juz przejezdzila swoje , silnik niestety zagazowany wiec jest zdeczka zmulony. Co myslicie o takim swapie , jakie beda koszta , i co bedzie potrzebne bo osprzet caly to chyba na zlom poleci :)? :roll2: . Hmm czy nie taniej bylo by kupic 540i ? :D. Pozdrawiam
SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
Zdecydowanie taniej będzie kupić 540i. Tyle, że nie napisałeś jaką kupić e39 540i czy e34 540i. Bo jeżeli chcesz się wyróżnić oryginalnością to wszystko da się zrobić. Bo jak to ma szybko się przemieszczać to "siup Walenty na bok sentymenty";) - kupuj nowy sprzęt
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
chcialem zeby takie nie pozorne auto fajnie latalo :)) . Raczej mysle tu o E34 bo E39 nie za bardzo mi sie podoba. W takij cenie to juz e38 moim skromnym zdaniem lepsze, ale to kwestia gustu :)
Opublikowano
napisałeś żeby fajnie latało to 5 e39 będzie zdecydowanie lepsza i poręczniejsza niż e38. No chyba że kukasz na wygląd i na osiągi na autostradzie
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
napisałeś żeby fajnie latało to 5 e39 będzie zdecydowanie lepsza i poręczniejsza niż e38. No chyba że kukasz na wygląd i na osiągi na autostradzie

Jak juz wspomnialem E39 nie podoba mi sie za bardzo. :)

Wole starsza bunie doprowadzic do fajnego stanu i latac nia po wieki : DD