Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosze o pomoc wiec tak mam ustawiony nadmuch na zimny dmucvha ciepłym wiem ze to elektrozawory wiem gdzie sie znajduja ale gdzie je moge kupic>>prosze o pomoc dzieki.Pozdrawiam Gletscherblau.
Opublikowano
Zanim kupisz nowe elektrozawory sprawdz czy dochodzi prad do starych.Ja miałem identyczny problem...okazało sie,ze nie było masy na wtyczce,ktora dochodzi do elektrozaworow.Nie zapewniam Cie,ze to to samo ale sprawdzic warto.Pozdrawiam.
Opublikowano
No to coś się zje.... psuło :D

Na tym forum nie przeklinamy , za następne takie coś dostaniesz ostrzeżenie :evil:

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Wiem że nie przeklinam, czytałam regulamin. Dlatego nie przeklęłam, ale widzę że jakiś problem jest... to chyba za te 3.5 :twisted:

nawet coś takiego "zje.... " to też jest przekleństwo a jak zaraz nie zmienisz czcionki to dostaniesz ostrzeżenie

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

proponuje tez sprawdzić przejścia w wiązce

w moim przypadku był ułamany pin od zasilania elektrozaworu we wtyczce przy sterowniku ogrzewania