Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

530dA 2002 KOMBI

Woputer wyswietla mi taki komunikat. Z tego co się zdążytłem z orientować, to oznacza przeciążenie samochodu.

Nivo działa, auto się podnosi i opada, niczego nie dopompowywuje podczas postoju wiec nie bardzo wiem o co kaman !!!!

Jakieś pomysły ?

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano
hmmmmmmmmm.... a sprawdzałeś czy ten komunikat pojawiał się podczas gwałtownego ruszania? u kuzyna też wywalało ten komunikat w jego 7 jak miał dojechane amory i działo sie to podczas gwałtownego przyspieszania.
Opublikowano
no niestety świeci cały czas od uruchomienia silnika
Opublikowano
hmmmmmmmmm.... a sprawdzałeś czy ten komunikat pojawiał się podczas gwałtownego ruszania? u kuzyna też wywalało ten komunikat w jego 7 jak miał dojechane amory i działo sie to podczas gwałtownego przyspieszania.

E38 a E39 to dwa rozne tematy względem Niveau.

myślę ze jak to sporadyczny błąd to po ponownym odpaleniu powinien zniknąć , mi w zimę parę razy pokazał sie komunikat ale po wizycie na myjce zawsze znikał (może zerknij na stan czujników).

Opublikowano
530dA 2002 KOMBI

Woputer wyswietla mi taki komunikat. Z tego co się zdążytłem z orientować, to oznacza przeciążenie samochodu.

Nivo działa, auto się podnosi i opada, niczego nie dopompowywuje podczas postoju wiec nie bardzo wiem o co kaman !!!!

Pewnikiem jakis czujnik.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano

NO MOŻE I RACJA

wystarczy tylko oczyścić

SPRAWDZĘ!!!

dzięki