Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam takie nurtujące mnie pytanie, czy mógłbym przełożyć wyposażenie z Bmw 750 highline do bmw 750il?? E32. Interesuje mnie tylna kanapa, podłokietnik z lodówką i te dwa silniki podnóżniki itd??? Jakie mogą być problemy itd. Myślę, że do tych stolików wystarczy zmienić tylko plecy przednich foteli. Proszę o porady
Opublikowano
Nie wiem jakie mogą być problemy ale w swojej widzę że między tylnym podłokietnikiem a kanapą jest jakaś wiązka kabli - pewnie do sterowania radiem z tyłu - no i nie wiem jak będzie wyglądało podłączenie samej lodówki - ale powodzenia :)
Opublikowano

Jeśli będziesz miał całego dawcę i odpowiednią dozę cierpliwości to na pewno się da. Problem tylko w tym, żeby mieć wszystkie elementy, (uchwyty, zaślepki, kołeczki itp.) bo jeśli nie, to albo coś będzie odpadać, albo się telepać, i wtedy lipa z takim stukającym Highline:)

Druga sprawa, to elektryka. Zeby to coś działało, potrzeba wszystkich wiązek a w razie ich braku schematu, który pozwoliłby to wszystko podłączyć. Założenie dodatkowej klimy może stanowić lekki problem... To zupełnie oddzielny układ, czyli dodatkowa nagrzewnica, parownik, układ sterowania elektrozaworami... Klima na stary gaz... Same perturbacje. Sprawa definitywnie dla hobbisty... bo jeśli coś miałoby nie działać, to kupa. Myślisz o kupieniu tego z netu? Darex pisał, że to trup, w którym nic nie rabota, więc czy to ma sens? Z drugiej jednak strony, rozumiem Cię, bo sam cały czas myślę o ulepszaniu tego swojego paździrza :mrgreen: Jednak trzeba mierzyć siły na zamiary...