Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie szukam, ale mam tylko niemieckie i wiem czego dotyczy ten mój komunikat.

A teraz jeszcze potrzebuję na przyszłośc angielskie komunikaty z tłumaczeniem polskim. Jkaby ktoś wiedział gdzie suzkac, lub jakiś link, to byłbym wdzięczny :-)

Opublikowano

Nivo nieaktywne.

Poducha albo czujnik.

Przy dziurawej poduszce (lub przewodach) pompuje i po chwili słychać jak syczy i schodzi powietrze, i znów może pompować. W końcu siada na ziemi - wygląda jak ekstremalny tuning i samochód jest potwornie twardy, czuć każdą dziurę na całej budzie.

Przy czujniku po prostu wyświetla komunikat i jest nieaktywne, ale auto nie powinno siąść na ziemi. Czasami czujnik może się zawiesić, ale po wyłączeniu i ponownym odpaleniu powinno działać.

Proponuję podłączyć pod kompa i wyjdzie co go boli.

Opublikowano

Możesz jeździć. Pytanie, czy auto nie jest za twarde ?

W e34 touring też mi nie działało i po jakimś czasie amortyzator wpadł z urwanym kielichem do środka. Jak by nie było, brak było prawidłowej amortyzacji i być może to było przyczyną zerwania kielicha.

pozdr.

Mariusz

Opublikowano

W E39 jest inna konstrukcja.

Możesz jeździć, ale może nie być to za bardzo przyjemna jazda. Może pompa paść, ale to tylko tak myślę.

Jeżeli poducha, to, niestety, tylko nowa (droga). Żadnych używanych.