Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam pytanko, ma może ktoś na sprzedaż mechanizm podnoszenia przednich szyb w BMW E46 kombi 2001r., o ile dobrze się orientuje to sedan ma chyba takie same. Albo może ktoś wie, gdzie można dostać coś takiego za przyzwoite pieniądze? No i jeszcze drugie pytanie, mam w swoim BMW 2 litrowy silnik diesla (136koni), przyprowadziłem ją niedawno z niemiec i przy przebiegu 167tys. km wymieniłem olej na Mobila 0W40 pełen syntetyk (taki polecono mi w renomowanym warsztacie samochodowym w mojej okolicy) do tego wymieniłem też wszystkie filtry, a mój problem polega na tym, że na zimnym silniku po odpaleniu kontrolka od oleju gaśnie dopiero po około 3-4 sekundach, wydaje mi się, że troche za długo ona świeci, co może być tego przyczyną? Nie taki olej? Dodam jeszcze, że później gaśnie i wszystko jest wporządku, tak samo na ciepłym silniku gaśnie odrazu. Może poprostu ten typ tak ma i nie mam się tym przejmować? Pomóżcie... Pozdrawiam!
Opublikowano

Wprowadz w wyszukiwarke allegro "E46 PODNOŚNIK" i kilka znajdziesz

i podpowiem Ci jeszcze że możesz spróbować wśród ludzi którzy sprzedaję drzwi do E46 chętnie niektórzy rozbierają rozsprzedają

No i cena 150-250 to w miare przyzwoita cena

Powodzenia

Krzysztof

Opublikowano
No dzięki kolego, podnośniki kupiłem za 120-sztuke, założone i już śmigają szybki :) a z tą kontrolką też się wyjasniło :) pozdrawiam!