Skocz do zawartości

Wielka prozba do tych co maja e36 z klima manualna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam ogromna prozbe, mam nadzieje ze wykonalna i moge na waz liczyc... stawiam flaszke;)

Chodzi o to ze zalozylem klime do swojej e36 z 91 roku, klima pochodzila z takiej samej tylko ze z 95roku i pojawil sie problem. Nie moge uruchomic klimy z panela i chyba doszedlem dlaczego:

chodzi o to ze w kosci od nagrzewnicy sa 2 kabelki ktorych ja niemam w swojej kosci co jest w instlacji w aucie i niewiem od czego to i gdzie one ida.

Moja przba jest taka czy moglby ktos zdjac u siebie oslone na nogi od strony kierowcy i luknac jakie kabelki(kolor) sa u niego w kosci w instalacji w aucie i gdzie one ida??

Chodzi mi o te kabelki co sa zaznaczone na foto, to jest foto kosci z instalacji

dmuchawy. One maja sie spiac z jakimis z kosci od instalacji z auta i ja ich nie mam a chce podciagnac ale nie wiem gdzie.... POMOZE mi ktos??

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//images32.fotosik.pl/283/70e07e9cde7df9b3.jpg

Opublikowano
witam gdzie te złącze się znajduje bo aktualnie mam rozebraną całą konsole i wszystkie kable na wierzchu, a też mam to autko z tego samego roku i dokładaną klimę
Opublikowano

w nogach kierowcy zaraz przy rurkach od nagrzewnicy...

ale juz problem rozwiazany.. poprostu nie ma tam zadnych kabelkow.. te z nagrzewnicy sa w kostke poprostu tak o.. :worried: ...

Wielkie dzieki za pomoc :cool2: