Skocz do zawartości

gdzie we Wroclawiu pod komputer ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, gdzie we Wrocławiu podepne 316i m40 e36 pod komputer tak zeby pokazal mi co trzeba zrobic ? (zastanawiam si czy mam sprawny czujnik polozenia walu) Jezeli polecicie ASO na bielanach to jaki jest koszt takiej diagnozy ?

Pozdrawiam,

Dawid

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Poszukaj w dziale Polecane warsztaty, może są jakieś podpowiedzi.

A co do cen usług w ASO to zadzwoń.... :wink: Dowiesz się u źródła... :mrgreen:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Ja polecam serwis "Gosia" na terenie autokomisu GEpard, ul. Klecińska 151 obok stacji paliw (chyba Orlen). Koszt to 60 albo 70zł, nie pamiętam dokładnie ;)
Opublikowano
Ja polecam serwis "Gosia" na terenie autokomisu GEpard, ul. Klecińska 151 obok stacji paliw (chyba Orlen). Koszt to 60 albo 70zł, nie pamiętam dokładnie ;)

tez polecam, tylko z terminami ciezko...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja jeździłem na ul.Gałczyńskiego 18.Diagnostykę robi tam młody gościu ale naprawde ma pojęcie o Bmw.Po podpieciu pod kompa ,podjechało z 7 bawarek.Wszyscy byli pozytywnie nastawieni co do tego goscia.Po 20 minutach moja bawarka odżyła i jeździ jak nigdy dotąd.Za samą diagnostyke zapłaciłem 50zł+regulacja Lpg na moja prośbę bo nie chciało mi sie jechać do gazowników.W sumie wydałem 70 zł a wrażenia z jazdy-bezcenne. :dance: