Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy może ktoś z was transmitował książkę telefoniczną z tel. komórkowego do pamięci kompa pokładowego, mam wersję z Bluetooth, zastanawiam się czy przed wysłaniem listy numerów do kompa trzeba najpierw w telefonie przypisać każdemu numerowi wybieranie głosowe, generalnie troche zielony jestem w temacie a instrukcję mam po niemiecku niestety.
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ja mam blututa na pokladzie jedynki z 2006 lecz nie mam funkcji komend glosowych. o ile moj poprzedni telefon dzialal i pokazywal ksiazke na ekranie (automatycznie, nic nie musisz robic) to po zmianie telefonu na nowszy spisu juz na ekraniku nie ma co jest baaaardzo wkurzajace bo system glosnomowiacy nadal dziala. zglebialem temat i jest to kwestia niezgodnosci standardu bluetooth'a i generalnie nic sie nie da zrobic - albo zmienisz auto na nowsze albo telefon na starszy.
Opublikowano
albo zmienisz auto na nowsze albo telefon na starszy.

Nie musisz zmieniać samochodu na nowszy, możesz pojechać do ASO i wgrać nowszy soft do auta :wink:

Opublikowano
z tego co czytalem na forach jest to prawie nie mozliwe ze wzgledu na częsty brak chęci 'kooperacji' ze strony salonów. ale pojadę i zapytam sie osobiście.