Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam e39 2000r mialem tam radyjko beckera kasetowe na ta nowa wtyczke(blaszki)-nie stety sie zepsulo i chcialem kupic na allegro urzywane ale jedyne jakie znalazlem stoi min.500zl a nowe 1800zl wiec postanowilem kupic nie sryjne wiec teraz pytanko jakie lub co zrobic aby te radyjko bylo kompatybilne z przyciskami w kierownicy.Z gory DZIEKI
Opublikowano

1. Czytaj/przeszukaj troszkę forum - był podobny temat kilka dni temu : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=83390

2. Jakie potrzebujesz to radyjko - 1 czy 2 elementowe ? bo mam w sprzedaży 2 elementowe ... Najlepiej daj znać na maila i fotkę jakie masz radio.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
MOJE JEST JEDNO ELEMENTOWE SZUKALEM NUMERU A W KS. NIC NIE JEST NAPISANE A FOTY MOGE PRZESLAC DOPIERO NA WEEKEND BYNAJMNIEJ JEST TO BECEK PO 2000R. KASECIAK NA TA NOWA WTYCZKE CZYLI BLASZKI A NIE BOLCE
Opublikowano

To w tym momencie nie pomogę :(

Pytaj za jakiś czas, jeżeli Cię to interesuje. Koszt ok. 300-500zł. w zależności od typu ...

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Nie mam teraz takich. To radio będzie u ciebie pasować, ale potrzebujesz jeszcze kabla do wyświetlacza - koszt ok. 75zł. oraz czy na aukcji jest samo radio czy razem z wyświetlaczem, bo nie jest sprecyzowane. No i ważne czy wyświetlacz w nim jest OK

Stronka

Opublikowano

a pytanie mam jeszcze jedno z powodu braku radji tych co potrzebuje w padl mi do glowy pomysl aby zmienic gniazda w samochodzie pytanie tylko czy sie da ja posiadam obecnie te po 2001 czyli

http://allegro.pl/item382002860_kostka_do_radia_bmw_od_2001r_iso_vat_super_cena_.html#photo

jest tyle samo kabli co w tej starej czyli

http://allegro.pl/item384917380_kostka_do_oryginalnego_radia_bmw_do_2001_na_iso.html#photo

pytanie czy ta kable pelnia te sama funkcje bo jak tak to nie widze problemu przy zmiane gniazd

Opublikowano
Da się, tylko te przejściówki trzeba uzupełnić o kable do magistrali i telefonu.

Stronka