Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiatm, mam taki problem. Po włączeniu stacyjki gdy zapalają się wszystkie kontrolki hałasuje mi popma od absu Jest to cos w rodzaju (Wrrrrrrrr) i tak przez ok 4s. Potem następuje Cisza. Gdy juz auto odpale tez jest ciasz. Stało mi się coś takiego z dnia na dzien. Niestety to ustrojstwo spowodowało ze straciłem ABS. Jutro muszę sprawdzic kontrolki bo nie zapala mi się kontrolka ABSu. A wy jakie macie sugestie. Gdy odpiołem taką okragłem kostke od ABS pod maską to wszystko ucichło podczas włączania zapłonu. No ale ABS by się przydał. Czy to wszystko oznacza za padła mi ta pompa czy moze to jakis przekaznik?
Opublikowano
Czy nikt nie potrafi mi pomóc? Jaka kolwiek rada, bo jezeli to tylko elektronika albo przekazniki to obyłoby się bez wywalenia pompy.
Opublikowano
Dołączam się do pytania mam to samo ! Abs nie działa a ja zapalam samochód to słychać takie coś jakby zwarcie jakiś przekaźników !

E30 325i '90

E36 325i Coupe '92

E46 320TD Compact '03

E46 320D Touring '02

E91 320XD LCI '09