Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Mam pytanie bo padł mi abs i szukając nowego czujnika natknołem sie na czujniki metalowe i plastikowe, po za materiałem wykonania różniąsie one czymś?
Opublikowano
Oglądałem czujniki i mają te same opisy tylko różne numery katalogowe.Pytanie tylko czy maja te same parametry, bo nie chce kupić i puźniej okaże sie że nie pasuje lub nie działa.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
W czym tkwi róznica ja mam z przodu 2 rodzaje czujnikow w lewym kole metalowy z 2 pinami a w prawym kole plastykowy z 3 pinami?Czy ma to jakis wpływ na działanie?Ostatnio nie mam abs kontrolka caly czas mi sie swieci sprawdziłem przednie czujniki wyczysciłem gniazda wygladaja ok natomiast podejrzewam tylne ale nie bardzo chca sie ruszyc a jak boje sie ze je uszkodze przy sprawdzaniu!Prosze o odp i rade jak ruszyc tylne czujniki zeby je wyjac i ich nie uszkodzic! :?

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
jedno z wyjść to podłączenie pod kompa!!!!!!!!wszystko pokaże czy to czujnik czy pompa ABS!