Skocz do zawartości

brak jednego światła

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

zauważyłem, że nie mam lewego światła drogowego. Żarówka i bezpiecznik ok, ale na przewodach dochodzących do oprawki cisza. Gdzie mi zginął prąd? :cry2:

Opublikowano

Zaśniedziałe styki w jakiejś kostce na 90%. Mi nawiewy szalały, w warsztacie diagnoza, liche styki przy sterowniku. Przeczyścili i wszystko cacy. Podobnie miałem dawno temu w Maździe z wycieraczkami, pewnego dnia cyk a one ani drgnęły. Też zaśniedziała wtyczka.

Jesteś z wawy, kabelki w bemce robiłem na Przesmyckiego w Piasecznie. Mają pojęcie gdzie co znaleźć.

Opublikowano
Było nie dawno więc :search: problemem były właśnie styki, w module LKM. Ewentualnie w module trzeba było prze lutować podajże zimne luty.
Opublikowano
  • Autor
Było nie dawno więc :search: problemem były właśnie styki, w module LKM. Ewentualnie w module trzeba było prze lutować podajże zimne luty.

jak jesteś taki Mądrala, co uczy, to wklej link, gdzie można odnaleźć temat.

Ja nie znalazłem i stąd było moje pytanie. A jak chcesz nabijać sobie punkty to ....no coments :nienie:

Opublikowano
ja też pamiętam coś podobnego ale szukał tego dla Ciebie nie będę. Raczej ponabijam sobie punkty bo mi są do niczego niepotrzebne.
PawełH
Opublikowano

Proszę punktowy dobrodzieju wystarczyło wpisać żarówka w szukajce. Lepiej obrzucać kogoś błotem zamiast poświecić kilka sekund na szukanie :evil:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=82559&highlight=%BFar%F3wka

A tu taki mały bonusik :8)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=78311&highlight=

Więcej mi się nie chce szukać :roll2:

Opublikowano
  • Autor
dziękuję :cool2: