Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem u siebie w becie takiego typu ze jezeli mu depne na jedynce z miejsca zaczyna mi szarpac a oprucz tego na biegu 4 i 5 zaczyna sie blokowac taka jak bhy paliwa nie dostawal nie wiem co mam z tym zrobic bo bylem u mechanika kazala mi wymienic przplywomierz oraz sande no mala poprawa jest bo na jalowym biegu chodzi zajebiscie mysle ze ktos mial taki problem i cos mi pod podpowie

zacznij od poprawnego zatytułowania wątku- MOD

Opublikowano
oprucz

"iras" ortografia sie kłania :) a poza tym to nie smaż gumy na każdym kroku, bo żadne auto tego nie wytrzyma.

BMW E34 520i / sedan / 1992 / auto / calypsorot metallic

-------------------------------------------------------------------

EX: BMW E30 318i / coupe / 1989 / manual / diamant schwarz

EX: BMW E30 316i / coupe / 1991 / manual / diamant schwarz

Opublikowano
oprucz

"iras" ortografia sie kłania :) a poza tym to nie smaż gumy na każdym kroku, bo żadne auto tego nie wytrzyma.

To ja do tego dorzucę - POPRAWNE ZATYTUOWANIE WĄTKU - bo ten tytuł to raczej niczego nie odzwierciedla.

Możeby tak przed napisaniem czegokolwiek - poczytać sobie regulamin ( taka sugestia moja ) :-)

Pzdr,

Opublikowano
Matko co wy z tym komputerem... Rozumiem że elektronika itd... ale szarpanie tyłem to może być coś przy zawieszeniu a zamułka np. słaba pompa paliwa... i tego koledze komp nie pokaże :roll2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Matko co wy z tym komputerem... Rozumiem że elektronika itd... ale szarpanie tyłem to może być coś przy zawieszeniu a zamułka np. słaba pompa paliwa... i tego koledze komp nie pokaże :roll2:

Anobo takie badanie moze ci zaoszczedzic kilka stowek niepotrzebnie wydanych na cos co wg niektorych "mechanikow" jest zepsute.