Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich. Mam problem z alarmem, ktory po jakims czasie od zamkniecia centralnego zamka (z kluczyka) sam sie uaktywnia i zaczyna wyc. Sprawdzilem wszystkie drzwi i klape silnika i bagaznika - wszystko zamkniete, szyby tez. Probowalem uaktywnic alarm wciskajac 2 razy srodkowy przycisk, tak by odlaczyc czujnik ultradzwiekow. Bylo ok ale tylko przez kilka dni. Raz wyje po zamknieciu raz nie. Nie wiem co jeszcze robic, bo w tej chwili nie ma mozliwosci podjechania do ASO. POMOCY :modlitwa:
Opublikowano
może masz padnięty któryś ze styczników w dżwiach albo wahnięcia napięcie w instalacji elektrycznej cięzko powiedzieć powodów może być wiele.

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
miałem podobnie po wymianie plynu hamulcowego ;) zapomnieli podpiąć wtyczki do czujnika maski , najprawdopodobniej padl ci ktorys czujnik bo bo to one sygnalizują załączenie sie Alarmu ,posprawdzaj wszystko, najlepiej każde drzwi