Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ,mam problem cos ostatnio mi sie zamulil samochod na gazie,bylem u gazownika i twierdzi ze to moze byc wina swic chociaz wymienialem je 15 tys temu,dopoki sie nie rozgrzeje jest ok ale potem jak dluzej pojade to musli sie wogole nie chce isc na niskich obrotach o co chodzi?????pomocy
Opublikowano

Też mam tą instalacje w swojej 316 i z jakim gazownikiem nie gadam, narzeka na nią. Podobne objawy zauważylem ostatnio u siebie, świece zmieniane były max 5 tyś km temu, zmienilem filtr powietrza bo był troche zasyfiony ale zero poprawy. także podłączam sie do pytania i czekam na posty z podpowiedzią co może byc...

pzdr

Opublikowano

Sprawdźcie koledzy przepływomierz, dolot czy nie łapie lewego powietrza ewentualnie czy nie macie zapowietrzonego układu od chłodnicy(ja tak miałem i mi sie mulił). Można też zresetować kompa może pomoże :)

Sprawź to człowiek --> www.bmwer.darmowefora.pl

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...

Opublikowano
bylem u gazownika i twierdzi ze to moze byc wina swic

standardowy tekst gazownika jak sknoci robotę :?

Opublikowano
do tej pory bylo dobrze,swiece wymienialem 15 tys temu zaraz po przejechaniu okolo 1,5 tys na gazie,ostatnio tak sie zamulil, na komputerze nic nie wychodzi, na benzynie zapitala jak zly. Na gazie tez dobrze pracuje do momentu az nie przejade 10km potem jak rozgrzany tak sie muli,wogole nie idzie,slychac z tlumika takie przerywane buczenie, co to jest,pomocy!!!!!