Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem odkad kupiłem 330d auto po dłuszym postoju gdy odpali pracuje przez 20s ładnie a potem zaczyna szarpac całym aute ,po dodanu gazu słychac jak by nie pracował kturys cylinder, lecz jak dostanie podczas jazdy dobrze po gazie przechodzi na jakis czas i nieraz jest to bardziej odczuwalne a nieraz delikatnie i zdarza sie ze jest tez dobrze , po podpiecu do kaputera cały czs wyskakuje jeden błod mniejwiecej taki (nierówna praca silnika na biegu jałowym)
Opublikowano
i wlaśnie wtedy jak wykryje się taki bląd robi się pelne diagnozowanie ,które trwa nawet do 5-6 godzin w celu dokladnego przeanalizowania awarii.ale to raczej tylko w ASO.także ja bym na twoim miejscu tam podjechal.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jest tyle rzeczy które mogą wywołać taki skutek że, proponuję oddać samochód do ASO. Za diagnozę zapłacisz co prawda 350 pln, ale przynajmniej będziesz mógł się cieszyć sprawnym samochodem.