Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was koledzy kupilem teraz nowsza e39 na wiekszym wypasie i mam tam fona gdzie karte wklada sie pod telefonem!ponadz to stary model i musze miec stara karte bo kupilem heyah i nie dziala tylko polaczenia alarmowe!!!moze ktos ma taka karte????pozdrawiam!!![/b]
Opublikowano
no wlasnie kupilem dzis heyah i moge tylko wykonac połaczenie alarmowe....!!!!dlaczego???

Ja mam Heyah, wlasnie w takim telefon i dziala. Moze wkladasz karte 'do gory nogami' albo tylem do przodu - sprawdz, czy w ogole czyta karte.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
no juz sprawdzilem!!! i jak mam karte wlorzona to moge tylko polaczenia alarmowe a jak wyjme to wyswietla ze brak karty....!!!!
Opublikowano
no juz sprawdzilem!!! i jak mam karte wlorzona to moge tylko polaczenia alarmowe a jak wyjme to wyswietla ze brak karty....!!!!

Teoretycznie Heyah nie powinna zadac PINu a jak jest u Ciebie? Chce PIN czy nie? Ja korzystalem z Plusa (abo) i z tej Heyah i nie mialem zadnych problemow.

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
nie chce zadnego pinu nie wiem o co mu chodzi za tylko połaczenia alarmowe.....!!!musze kupic karta plisa i zobaczyc albo dostac gdzies stara karte bo ponadz slyszalem ze nwych moze nie czytac...!!!chodzi tam o jakies napiecie ale nie znam sie na tym....!!!!ale dzieki za pomoc
Opublikowano
U mnie było to samo i włożyłem karte do czytnika w bagarzniku i śmiga aż miło. Tylko nie mogę ogarnąć jak się esy wysyła. Ma ktoś może jakiś patent??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano
ja mam wejscie pod telefonem!!!no chyba ze sa 2 wejscia!!!!tylko w ktorym miejscu to jest????po lewej stronie mam zmieniarke i czytnik do navi a z dtugiej mam akumulator i jakies tam kostki......!!!!!jak to wyglada????
Opublikowano
chlopaki dzieki poszukalem w bagazniku wejscie na karte!!!masakra mieli gdzie to umiescic.....!!!ale chodzi i moge sobie laski sciemniac....:)pozdrawiam