Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.... w dzisiejszym niestrzęsnym dniu :) wyświetlacz informacji na tablicy rozdzielczej, nagle ściemniał z lewej swojej strony. Efekt tego jest taki ze po lewej stronie czcionki mam sporo ciemniejsze niż po prawej, co z tym zrobić ??? Tam są jakieś żarówki podswietlacjące ten wyświetlacz czy tez jakieś diody, a przedewszystkim prosił bym o podanie dobrego sposobu na dostanie się do tablicy rozdzielczej celem wymiany tych żarówek. Mam nadzieje ze nie trzeba bużyc połowy betki przez to :) Liczę na jakąś podpowiedź z Waszej strony i z góry THX
sCorpioN
Opublikowano
Wymienisz żarówki i będzie ok muszą być 5W a co do wyjęcia licznika to odkręcasz dwie śrubeczki co są od góry licznika kierownice odciągasz do siebie na regulacji i wyjmujesz licznik tylko jak masz AIRBAG to nie przekręcaj na zapłon i nawet w pierwszą pozycje kluczyka bo będzie się świeciła kontrolka poduchy.
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

OK ...! Dzięki za podpowiedź, może dzisiaj wieczorem przy tym posiedzę, lub jutro i przywróce światłość :dance: ... Nie mam poduchy więc nic mnie w niebo nie pośle, - chyba. Jak napotkam problem, będzie pytań ciąg dalszy a narazie wielkie THX @Radek740V8, często mi ostatnio pomagasz :) i za to Cię i to forum lubię :cool2:

............................ No i stała się jasność :clap: jeszce raz dzięki ......

sCorpioN