Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
niedawno mialem compacta na sportowym zawiasie, zmienilem na sedana i jest on wysoko, ma ktos moze sprezyny na sprzedaz? wiele osob zmienia zawieszenie na standardowe przez polskie drogi, albo chociaz na przod ;) dzieki
Opublikowano
witaj ja mam takie sprężyny cały komplet od sedana swojego sa czerwone i bardzo niske nie połamane wszystko ok ja zmieniłem na zwykłe chce 150 za komplet tel 513358747 jak jestes zainteresowany to dzwoń pozdrawiam
przedni napęd jest dla dziewczyn...
Opublikowano
no teraz wiem ze nie ten dzial, ale tutaj i tak wiecej osob siedzi... probowalem porozumiec sie z panem wyzej ale niestety nie dalo rady a nie chce jezdzic terenowka z wysokim przeswitem i zarwanym tylem :?
Opublikowano

ja mam takie sprezyny obnizajace nie pamietam dokldnie ile ale miedz 40 a 45 mm ( komplet na przod i tyl tyle samo obnizaja ) , sprezynki sa firmy g&m (czerwone) sa praktycznie nowe , nie porysowane ani polamane , moja cena za nie to 250 zl , jesli jestes zainteresowany to gg 2928924 lub tel 603-675-715 po 15

pozdrawiam