Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! własnie wymontowałem skrzynie ze swojego isa bo cos w niej terkotało... i teraz mam broblem: otóż poodkrecałem wszytskie śruby itp. na tej skrzyni i rozejdzie sie z 1cm i dalej sie nie chce rozpołowic... odkreciłem wszystko nawet ta nakretke tam od strony wału napedowego ta taka duza! i nic za cholere nie chce sie rozpołowic! co tam moze jeszcze trzymac??? błagam pomóżcie bo musze to dzis rozłożyc!!!!!!!

POZDRO!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
oczywiście ze mi sie udało! :D sciag sobie ze strony realoem.com schemat swojej skrzyni biegów i zobacz ile tam idzie srubek, srutów itp. u mnie trzymały te sruty na samym koncu skrzyni wyjałem te pierwsze ale tych co sa dalej nie a popatrzyłem na rysunek i wyciagnełem magnesem! ciezko to wyciagnac ale jakos wychodza! :) pozniej juz nic nie powinno blokowac! mówie Ci popatrz ile tam tego idzie i ile juz poodkrecałes i zobaczysz czego jeszcze nie wyjałes i po sprawie! :D