Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy wie ktoś czy można rozebrać całkowicie kluczyk (ten kwadratowy z baterią), chodzi mi o dostanie się do tej strony z guzikami od centralnego, ponieważ jakoś dziwnie wcisnął mi się ten duży guzik od zamykania.
Opublikowano
Można. Z drugiej strony przycisków masz klapkę, podważ ją, pod nią są dwie śrubki. Odkręć, rozłóż obudowę, wyjmij płytkę i już masz przyciski.
Opublikowano
kolego U95 a nie uszkodzę tam niczego jak będę ją wyjmował bo coś sztywno, ciasno siedzi. Mam ją czymś podwadzić?
Opublikowano
dzięki kolego już załatwione, usterka usunięta, zagął się ten gumowy cycek od tego guzika, idę zaraz sprawdzić czy wszystko działa.
Opublikowano
Nie ma sprawy. No mnie też sie zagiął i jest lekko wypaczony. Podobno ktoś kiedyś na allegro miał same te gumki. Będę chyba musiał kupić jeśli problem wróci.
Opublikowano
kurde, nie działa te zamykanie jednak, coś tam musi być skopane w tej płytce chyba. Otwieranie centrala i bagażnika działa i działało bez problemu, tylko te zamykanie...
Opublikowano
Wyczyść jakąś szmatką styki węglowe na folii pod tą nieszczęsną gumką. Wszystkie te elementy muszą idealnie leżeć i ten "cycek" też musi dobrze trafiać.