Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak się zastanawiam ile może kosztować taka instrukcja PL do e60 w ASO?? Na allegro widziałem po 110zł. Czy w ASO jest taniej i czy w ogóle jest osiągalna?
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano

Mam z tym pewne niewielkie doświadczenie więc chętnie pomogę :D

A mianowicie patent polega na tym, że są conajmniej dwie wersje instrukcji(być może są jeszcze między tym jakieś uaktualnienia). Jest to związane oczywiście z tym, że E60 miało lifting i zmieniło się kilka dupereli.

Pytanie brzmi z którego roku jest twoja E60-tka?? Jeżeli 2003-2005 to instrukcja kosztuje nawet więcej niż napisał kolega Tora, bo mi zaśpiewali 255zł, natomiast instrukcja do modelu produkowanego obecnie kosztuje marne 65zł. Więc wybór jest oczywisty :D Różnice są tak niewielki, że przeciętny "Kowalski" ich nie zauważy-słowa Pana z salonu(trochę przesadził), ale naprawdę są tak mało istotne, że nie ma sensu wywalać 200zł. Ta z modelu po lifcie wystarcza w 100%

Pozdrawiam Oleg

Opublikowano
Kupiłem książkę ze stanem na połowę 2007 roku. Zapłaciłem 96 zł lub 98 zł. Mogę odsprzedać, bo już całą znam na pamięć.