Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1-ile ojeju wchodzi do śilnika mi mówiono o 6,5 litrach

2-czy wymieniać olej w tylnym moscie oczywisćie obsługa była by robiona w ASO

3-czy ktos mógłby mi powiedzieć ile kosztuje przepływka do 730IA dobra niemusi być orgninał

4- jakie radio polecaćie do E32 na cD chodzi mi o orginał

zgóry THX za odp pozdrawiam

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano

1- oleju 5,7 litra

2- olej wymień ale nie koniecznie w ASO (zedrą trochę kasy z Ciebie)

3- na Allegro od 450 do 600PLN - jeżeli chcesz to mam wie sztuki -odezwij się na PW

4- co do radia.... posiadasz oryginalną wtyczkę i wzmacniacz w bagażniku czy było już kombinowane z kablami?

Obecnie AUDI S4 QUATTRO... do BMW wrócimy na wiosnę
Opublikowano
1- oleju 5,7 litra

2- olej wymień ale nie koniecznie w ASO (zedrą trochę kasy z Ciebie)

3- na Allegro od 450 do 600PLN - jeżeli chcesz to mam wie sztuki -odezwij się na PW

4- co do radia.... posiadasz oryginalną wtyczkę i wzmacniacz w bagażniku czy było już kombinowane z kablami?

sprawdz priv

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano

3-czy ktos mógłby mi powiedzieć ile kosztuje przepływka do 730IA dobra niemusi być orgninał

4- jakie radio polecaćie do E32 na cD chodzi mi o orginał

zgóry THX za odp pozdrawiam

Przepływka używana około 400 - 500 zł. O nowej ktoś, kiedyś pisał, że około 1200 zł. Nieoryginałów nie ma.

Jeśli chodzi o cd, nie masz zbyt dużego wyboru. Dwa lub trzy modele Bussines CD, na alegro osiągają ceny rzędu 300 - 400 zł. Oferowane przez nie możliwości są warte max 50 zł. Więc lepiej poszukać jakiegoś zadbanego, wysokiego modelu Blaupunkta z epoki, którego ktoś da za stówkę z pocałowaniem ręki(oczywiście jeśli zależ Ci na stylistycznym spasowaniu całości). Nie ukrywam, że zakup czegoś, co jest dobre a nie wygląda w e32 jak z marsa, nie jest rzeczą łatwą....

Opublikowano
włąsnie chodzi mi o roginalne stare dobre radio CD mam wtej chwili najwyższy model clariona z 2007 roku ale to nie to robie autko na klasyka w 100 procentach orginał stąd pytanie o dobre powtarzam dobre orginalne radio cena niegra roli

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring

Opublikowano

witam

uważam ze oryginalny sprzęt BMW jest bardzo dobry tylko wymaga trochę dopieszczenia

i właśnie radio jak i wzmacniacz jest na podzespołach Blaupunkta

trzeba wydać duuuuuzo setek żeby kupić tak solidne radio jak BMW Bawaria Buisnes