Skocz do zawartości

320 bierze olej.........:/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiec wlasnie lyka olej.....autko jeszcze ne moje to starszy pan zadko jezdzi>> garaz na coczien jest grany

hehe ponoc łyka olej i cosik z maglownica nie tak...powarzna sprawa??>>przebieg 160000km

obiecal ze zrobi wszystko zanim mi go odda ale trohe mie to przeraza...poradzcie czy wogole sie w to ladowac

pozdrawiam

kuba

Opublikowano
kto wie, może tylko uszczelka poszła bo jak faktycznie olej bierze to wole nie wiedziec co te auto przeszło przy tak małym przebiegu!!!!
150 kucyków pod maską!
Opublikowano
kto wie, może tylko uszczelka poszła bo jak faktycznie olej bierze to wole nie wiedziec co te auto przeszło przy tak małym przebiegu!!!!

hmmmmm________sytuacja wyglada tak____ten dziadek jest zakochany w tym wozku___to jego trzecie bmw :)

od miesiaca jezdzi ze mna po komisah i pomaga mi wybrac wozek___

wogole nie bylo mowy no sprzedawaniu jego codenka___ale przez to jezdzenie ze mna wkrecil sie i chce nowsza trojke(pewnie z tego samego zrodla od znajomego mehanika z monahium z salonu bedzie)

wiec....co takiego strasznego mogl;o sie stac ze bierze o czym bys wolal nie wiedziec?hehe :)

dzieki

Opublikowano

Istnieje coś takiego jak odpowietrznik układu korbowego, jezeli to jest zapchane to nie ma bata ale olej bierze pomimo ze silnik jest w 100% sprawny, czasami moze taki odpowietrznik się zatkać i pozamiatene, olej bierze i już, ponoć przeczyszczenie tego kanału to kilka chwil i wszystko wraca do normy - jezeli oczywiscie to jet przyczyną

Moze to jest przyczyna, skontaktuj sie z dobym mechanikiem i zróbcie najpierw ten zabieg a być moze wszystko wróci do normy.

Słyszałem o tym kilka razy czy to w golfie 3 taki przypadek oraz tez w polonezie, wiec w BMW teżpewnie taki myk moze być - jedz do dobrego mechanika i podziałajcie a moze naprawa wyniesie 50 PLN :)

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano

dzieki

utonołem w starych tematach>>>do konca nie wiem o co ho z tym autem bo slyszalem ze ono ma taki problem juz dawno ale wtedy nie bylo mowy zeby ten "dziadek" go sprzedal jutro do niego zadzwonie i ogarne temat

dzieki jeszcze raz za pomoc

:)