Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przegladalem forum i niestety nie znalazlem, a mam problem. Mianowicie wieczorem postawilem samochod (320) i na drugi dzin juz mi nie odpalil. Wiem juz ze nie dochodzi mi prad do pompki paliwa i tu jest moje pytanie. Gdzie znajduje sie przekaznik pompki paliwa i ktory to jest.

Z gory dziekuje za szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam

Opublikowano
W szkrzynce bezpieczników pod maską ale nie wiem teraz który. Poszukaj na forum rozpiski skrzynki bezpieczników :) pozdrawiam
http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Opublikowano

hej

jajprostszym sposobem jest sprawdzenie czy pompa wogole chodzi, odkrec pompe paliwa odkreca sie ja pod tylna kanapa od prawej strony!! i wez dwa przewody podlacz od akumulatora i powrowadz je do pompy paliwa bezposrednio i wtedy beedziesz wiedzial czy to przewody,bezpieczniki czy pompa!!

Powodzenia

Opublikowano
Ja mam właśnie taki sam problem jak autko postoi dłużej ok 16 h to nie chce odpalić wiem ze mi ucieka paliwo do baku a pompka sie włącza dopiero gdy kręcę rozrusznikiem jak mogę temu zaradzić... ? myślałem znaleźć prąd gdy stacyjka jest w pozycji 2 i podłączyć do pampki jak myślicie ?