Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam ;) - tylko szczerze mówiąc nie mam czasu jej zeskanować/skserować ... :( - jest trochę przy tym roboty, bo to jest prawie 200stron i niewygodnie się to skanuje/kseruje ... Zbieram się aby to zrobić od paru miesięcy ... może się zmobilizuje.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Czy ktoś chce sprzedać książkę albo ksero ??

A nie chciałbyś mieć nowej, oryginalnej, po polsku, własnej :D , po co kserować :?: :?:

Ja kupiłem normalnie w ASO za jakieś 50 czy 70 zł.

Naprawdę warto a nie jakieś xero :wink:

Grzesiek740 - (kiedyś było jeszcze 735 i 750)

http://img136.imageshack.us/img136/3693/mojeauta034podpisgo3.jpg

Opublikowano
A nie chciałbyś mieć nowej, oryginalnej, po polsku, własnej , po co kserować

Ja kupiłem normalnie w ASO za jakieś 50 czy 70 zł.

Naprawdę warto a nie jakieś xero

już ci mówie jaki jest mój problem ... nie lubię mieć zbitych kartek w książce. wolę mieszać kartkami i wybierać interesujący temat bez trzymania całej księgi w łapie.

a po drugie szkoda by było mi rozwalać ładną nową książkę albo robić jeszcze z niej ksero. to nie jest jakaś pilna sprawa.

i tak mam zamiar ostatecznie zeskanować intrukcje i wrzucić na serwerek.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Właśnie instrukcja też by mi się przydała , mam tylko w języku niemieckim i chętnie zaczerpne plików zeskanowanej jeżeli ktoś to zrobi i udostępni w necie.