Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam :D ostatnio mam problem z moja 328i gdyz zaczela trzeszczec mi deska rodzielcza w okolicach przedniej szyby i nie wiem jak mam to wyeliminowac gdyz jest to strasznie denerwujace szczegolnie na rownych :D polskich drogach. drugim problemem sa czrne kropki na przedniej szybie ktorych nie mozna niczym zmyc. prosze o pomoc osoby ktore juz sie z tym zmagaly. z gory dziekuje.
Opublikowano
raczej w buniach to trzeszczą ramki drzwi, jak naprawde to deska cięzko bedzie zlokalizować, a co do kropek na szybie to pewnie smoła spróbuj rozpuszczalnikiem, w ostatecznosci żyletką zeskrobać
Opublikowano
A może to powypadek i dlatego to trzeszczenie. Ciężko to wyeliminować, chodciaż nie jest to niemożliwe. Czeka cię rozbieranie kokpitu. Miałem tak w oplu vectrze A, jak przestało trzeszczeć z jednej strony, to zaczynało z drugiej. Kombinacje z silikonem, podkładkami z filcu itp. dawały raczej mierne rezultaty. Jedyny pożytek z tego, że kokpit w środku wyczyściłem z kurzu. A w drzwiach też mi trzeszczało, natarłem uszczelki silikonem i przestało
E 36 320i '96
Opublikowano
ja doszedlem co trzeszczy tylko nie wiem jak to wyeliminowc obawiam sie ze bez rozbiorki sie nie obedzie bo trzeczy ta listwa z kratka nawiewu na szybe czolowa probowalem to plakiem potraktowac i nic ,a to zaczelo sie tak od niedawna jak zrobilo sie cieplo bo przez zime bylo cicho. no i te kropki na szybie tez tak od nie dawna zaczely sie pojawiac. pozdrawiam