Skocz do zawartości

Nowa mapa 2008-2 High Europe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
...i wedlug jakiego przelicznika zamienia EUR na PLN :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Coś wiadomo kiedy mapa będzie dostępna w serwisie bmw?
Liczy się tylko bmw!!:)
Opublikowano
A co , nie było do tej pory mapy Polski do E46?
PawełH
Opublikowano
A co , nie było do tej pory mapy Polski do E46?

NO byla, ale tutaj jest cala Europa na DVD ;]

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
No wersji DVD mapy Polski to chyba nie było.
Opublikowano

Ostatnią mapę Polski (WschEuropa 2008-1) można sobie przegrać na DVD i czytnik MK4 czyta ją bez łaski... :wink:

Opublikowano

Ostatnią mapę Polski (WschEuropa 2008-1) można sobie przegrać na DVD i czytnik MK4 czyta ją bez łaski... :wink:

Tylko pytanie po co.MK4 czyta i CD i DVD.....

Opublikowano

Poważnie... ??? :duh:

Ja odezwałem się do tych Kolegów którzy tęsknią za wersją DVD...

...

Opublikowano
  • Moderatorzy

Poważnie... ??? :duh:

Ja odezwałem się do tych Kolegów którzy tęsknią za wersją DVD...

...

Ale wersja 2008.2 DVD ma zawierać cała całą Europę razem z Polską i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A tak poza tym to chyba w Poniedziałek dostanę wersję 2008.2 CD Dayton, zobaczymy co się zmieniło.

Opublikowano

... i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A skąd takie wiadomości? :shock: Ten Fryc na "X5world" podaje: Nav 2008-2 High Europe available - disc now 5,15GB! - więc jest technicznie niemożliwe aby wersja High działała w czytniku Prof albo Business......

Edytowane przez macznik

Opublikowano
  • Moderatorzy

Ale wersja 2008.2 DVD ma zawierać cała całą Europę razem z Polską i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A skąd takie wiadomości? :shock: Ten Fryc na "X5world" podaje: Nav 2008-2 High Europe available - disc now 5,15GB! - więc jest technicznie niemożliwe aby wersja High działała w czytniku Prof albu Business......

Tak twierdzą w serwisie.

Opublikowano

Tak twierdzą w serwisie.

To ja poproszę o telefon do tego serwisu - upewnię się i napewno TAKĄ pasującą do różnych systemów mapę kupię !!! :lol:

Opublikowano

... i ma działać tez z innymi systemami navi więc posiadacze E60 będą szczęśliwi. :clap:

A skąd takie wiadomości? :shock: Ten Fryc na "X5world" podaje: Nav 2008-2 High Europe available - disc now 5,15GB! - więc jest technicznie niemożliwe aby wersja High działała w czytniku Prof albo Business......

Przepraszam - jestem laikiem - dlaczego technicznie niemożliwe?? Z moich informacji wynika że będzie to płyta DVD DL. To chyba się zmieści??

Opublikowano
  • Moderatorzy

Tak twierdzą w serwisie.

To ja poproszę o telefon do tego serwisu - upewnię się i napewno TAKĄ pasującą do różnych systemów mapę kupię !!! :lol:

Sprawdź na pkt.pl serwis BMW Sopot i zadzwoń.

Opublikowano

Przepraszam - jestem laikiem - dlaczego technicznie niemożliwe?? Z moich informacji wynika że będzie to płyta DVD DL. To chyba się zmieści??

Jasne że się zmieści... :D

Ale są różne czytniki (inne systemy) nawigacji BMW i są niekompaktybilne niestety. Czyli nie czytają się mapy inne niż dedykowane. Pojemność płyty nie ma tutaj nic do rzeczy.

Opublikowano

Sprawdź na pkt.pl serwis BMW Sopot i zadzwoń.

No nie idzie...

Na pkt.pl szukałem serwisu BMW Sopot i dostałem wynik 0 (zero). Na BMW Polska dostałem w pomorskiem tylko jednego dealera:

Gdynia

Fota Ltd.

ul. Stryjska 24

81-506 Gdynia

tel.: (0 58) 690-66-77

fax: (0 58) 690-66-67

www.bmw-fota.pl

Proszę o konkretniejsze namiary bo sprawa jest naprawdę intrygująca - myślę że także dla wielu Kolegów z tego Forum...

...

Opublikowano
Prawdaż? A ilu tu już specjalistów pisało że jest, ale krótko było bo do pierwszego sprawdzenia bajki.
PawełH
Opublikowano
Cerkaski Sopot

Dzięki wielkie, nareszcie znalazłem !!!

BMW CERKASKI ASO

Zbigniew Cerkaski

Miasto: Sopot

Ulica: al. Niepodległości 641

Telefon: (0-58)5512578

Jutro do niego tarabanię, a jeśli świętuje to w poniedziałek o świcie !!!

Przysięgam że zdam relację !!!

...

Opublikowano
Cerkaski Sopot

Dzięki wielkie, nareszcie znalazłem !!!

BMW CERKASKI ASO

Zbigniew Cerkaski

Miasto: Sopot

Ulica: al. Niepodległości 641

Telefon: (0-58)5512578

Jutro do niego tarabanię, a jeśli świętuje to w poniedziałek o świcie !!!

Przysięgam że zdam relację !!!

...

Raczej niczego Tobie nie potwierdzi. Ze źródeł zbliżonych do BMWPL wiem że dopóki nie będą mieli płyty w magazynie, dopóty nie przyznają się że ona istnieje i że zawiera Polskę.

Opublikowano

Raczej niczego Tobie nie potwierdzi. Ze źródeł zbliżonych do BMWPL wiem że dopóki nie będą mieli płyty w magazynie, dopóty nie przyznają się że ona istnieje i że zawiera Polskę.

Ależ ja wiem doskonale że ta mapa DVD v.2008-2 z m.in. Polską istnieje i że niedługo będzie do ściągnięcia :wink: zanim ONI będą ją mieli w magazynie... Mnie chodzi tylko o potwierdzenie informacji Kolegi "kruk203" (którą jak pisze dostał od nich) że będzie ona (ta płyta) pracowała w różnistych czytnikach (czyt. systemach). To dopiero byłby cud... :clap:

...

Opublikowano
  • Moderatorzy

Ależ ja wiem doskonale że ta mapa DVD v.2008-2 z m.in. Polską istnieje i że niedługo będzie do ściągnięcia :wink: zanim ONI będą ją mieli w magazynie... Mnie chodzi tylko o potwierdzenie informacji Kolegi "kruk203" (którą jak pisze dostał od nich) że będzie ona (ta płyta) pracowała w różnistych czytnikach (czyt. systemach). To dopiero byłby cud... :clap:

...

Konkretnie to mój kolega przywiózł tę nowinę bo ma E60 i się tym interesuje a mi to w sumie na razie powiewa.

Choć mam w niedalekich planach też E60 ale to później sie będę martwił.Na razie od poniedziałku będę testował CD 2008.2 :mrgreen:

Opublikowano

Konkretnie to mój kolega przywiózł tę nowinę bo ma E60 i się tym interesuje a mi to w sumie na razie powiewa.

Choć mam w niedalekich planach też E60 ale to później sie będę martwił.Na razie od poniedziałku będę testował CD 2008.2 :mrgreen:

A to przyznaj się przynajmniej skąd wziąłeś CD 2008.2 - można tam w Sopocie kupić?