Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

moja nawigacja mk2 przestała pokazywac aktualną pozycję,czyli podczas jazdy widac jakby punkt startowy i tak juz zostaje.Podczas jazdy kompas zmienia pozycje,i widac ze satelity łapią a mapa stoi w miejscu.

Bardzo prosze o jakąs rade jak temu zaradzic.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

pozwolę sobie podłączyć się do tematu, mimo że kolega odpowiedzi nie dostał.

Mam MKIII i zapodałem mu mapę 2008-1. Mapy są, mozna znaleźć poszczególne miasta w polsce itd, ale navi stoi w punkcie Frankfurt (pokazuje taką pozycję auta) i mimo że odległość do punktu docelowego (np. Szczecin) zmienia się w trakcie jazdy, mapa się nie przesuwa, nie pokazuje także aktualnej pozycji pojazdu, tzn pokazuje ale we Frankfurcie. Jaka może być przyczyna?

I dodatkowy upierdliwy problem z OBC, zmieniam kolor podświetelnia np. z brązowego na niebieski i jest ok do czasu wyłączenia silnika i zamknięcia auta. Po ponownym uruchomieniu znów jest stary kolor podświetlenia, niby duperela ale strasznie mnie to wnerwia, jak to ustawić na stałe?

Dzięki za pomoc.

Opublikowano
Witam,

pozwolę sobie podłączyć się do tematu, mimo że kolega odpowiedzi nie dostał.

Mam MKIII i zapodałem mu mapę 2008-1. Mapy są, mozna znaleźć poszczególne miasta w polsce itd, ale navi stoi w punkcie Frankfurt (pokazuje taką pozycję auta) i mimo że odległość do punktu docelowego (np. Szczecin) zmienia się w trakcie jazdy, mapa się nie przesuwa, nie pokazuje także aktualnej pozycji pojazdu, tzn pokazuje ale we Frankfurcie. Jaka może być przyczyna?

I dodatkowy upierdliwy problem z OBC, zmieniam kolor podświetelnia np. z brązowego na niebieski i jest ok do czasu wyłączenia silnika i zamknięcia auta. Po ponownym uruchomieniu znów jest stary kolor podświetlenia, niby duperela ale strasznie mnie to wnerwia, jak to ustawić na stałe?

Dzięki za pomoc.

sprobujecie wyjac i wlozyc ponownie kabel antenowy GPS w czytniku !

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html