Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy posiada ktoś z szanownych forumowiczów E60/E61 (2004-2005) z wbudowanym telefonem w podłokietniku (ori BMW), navigacją Professional z szerokim ekranem i czy łączy Wam się osobisty telefon (komórka) poprzez BT z samochodem i możecie wykonywać połączenia z niego?
Opublikowano
Czy posiada ktoś z szanownych forumowiczów E60/E61 (2004-2005) z wbudowanym telefonem w podłokietniku (ori BMW), navigacją Professional z szerokim ekranem i czy łączy Wam się osobisty telefon (komórka) poprzez BT z samochodem i możecie wykonywać połączenia z niego?

Tak, ja wlasnie taka konfiguracje. I dziala to wszystko bez zarzutu. U innych kolegow jakos nie chce (pare dni temu byl watek o tym)

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Czyli jest nadzieja.. Ale z tego co czytam to chyba jesteś jednym z niewielu szczęśliwców :wink:

No niby tak, chociaz wcale tego nie potrzebuje, bo mam duplikat karty SIM w samochodzie...

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
też mam duplikat Orange i łączy wszystko poza SMS-ami i widać spis telefonów (nie mam telefonu fabrycznego tylko BT preparation+adapter w Navi Business).
PawełH