Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio na podlodze za siedzeniem kierowcy zaczela mi sie zbierac woda jak tylko popada deszcz.Wyciagnalem fotele i cala wykladzine,zeby miec gola blache i pojechalem na myjnie,zeby lali wode od spodu karcherem,ale nigdzie od spodu nic nie przecieka.Nastepnie sciagnalem tapicerke drzwi kierowcy i powiedzialem zeby zaczeli lac po uszczelkach i drzwiah.Przy uszzelkach nic nie lecialo,ale ewidentnie zaczela leciec woda w okolicach klamki.Przyjzalem sie blizej i to na 100% leci przez klamke.Moze mi ktos powiedziec czy od wewnatrz powinna byc jakas uszczczelka,bo jak narazie wymienilem zewnetrzna oslone klamki i na niej byla cienka uszczelka,ale to nic nie pomoglo.
Opublikowano
nawet jak by ci lecialo przez klamke to jakim cudem dostaje ci sie ta woda do srodka moim zdaniem nie powina miec takiej mozliwosc zrudlo musi byc inne jak masz szyber dach to na nim sie skup i kanalach odplywowych
Opublikowano
Tez to jet dla mnie dziwne,bo musialo by leciec przez tapicerke.Ale ta woda ktora dostawala sie przez klamke jakims cudem wlasnie splywala dokladnie w to miejsce za fotelem kierowcy.Jutro sprawdze jeszcze te odplywy szybrdachu