Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy idzie w jakiś sposób sprawdzić realny przebieg auta??? Dzisiaj oblukałem 4 pozycje w teście licznika i nie zgadza mi sie końcówka nr :jawdrop: czyli licznik był przekładany :cry2: Istnieje jakaś inna możliwość sprawdzenia przebiegu???
Opublikowano
wiesz nie przypuszczam zeby ktos wymienil liczniki z powodu przebiegu bo cofniejsze przebiegu jest raczej tansze moze zawieszal sie z ktorys z wskaznikow wylal sie lub nie wyswietlal z elektronicznych licznikow i dlatego wymienil a 200tys to wcale nie jest duzo sprzedalem e36 ktora miala nakrecona 340tys i smigala a teraz kupilem z 210tys a silniczek cichutki suchutki zrywny i na trasie spali 6/7l oczywiscie przy rozsadnej predkosci
Opublikowano
Czy ja wiem licznik idzie już kupić za 70zł ale może i masz rację tylko że teraz myślę że może mieć na kulane z 350tys :mad2:
Opublikowano
z doswiadczenia powie ci tak silnik moze miec nakrecone 50tys a bedzie w stanie jak by mial 500tys albo silnik moze miec 500tys a smigac jak 100tys wszystko zalezy od wlasciciela bo jak dbasz tak masz dlatego ja w przeciwienstwie od wielu kupujacych na przebie patrze w ostatniej kolejnosci kupile teraz e36 z 98r z 210 tys i jest w satanie perfekcyjnym i przypuszczam ze jak by miala 300 czy 400 tak samo by wygladala kupile wiec sprawdzilem komor silnika wraz z silnikiem czysciutka suchutka wchodze pod auto blok silnika caly zardzewial ale to swiadczy o tym ze nigdy nie mial na sobie oleju brak wyciekow akumulator orginalny bmw rok temu wymieniony wykreca swiece w celu sprawdzenia czy nie trzeba wymiebic swiece orginale bosha bmw stan bardzo dobry tapicerka tylko kierownica wytarta i nawet jak by te autko mialo 400 tys to bym je kupil bo mial je czlowiek ktory o nie dbla w szczegulach
Opublikowano
Witam czy idzie w jakiś sposób sprawdzić realny przebieg auta??? Dzisiaj oblukałem 4 pozycje w teście licznika i nie zgadza mi sie końcówka nr :jawdrop: czyli licznik był przekładany :cry2: Istnieje jakaś inna możliwość sprawdzenia przebiegu???

Nie patrz na przebieg tylko na stan silnika...Jak jeździ,nie bierze zbyt wiele oleju i ma jeszcze kopyto to z tych cyferek na zegarze możesz się tylko śmiać...BMW to nie Polonez,że po 150 000 km remont silnika był normalką...

Freude am fahren...
Opublikowano

matko... ważny przebieg, rocznik i czy nie przypadkiem składak...

Ja mam 91'/97' składak... i co z tego jak mi to nie przeszkadza w jeździe..

stary rocznik... i co z tego jak się buda trzyma kupy i zawiecha też...

przebieg 198tyś... pewnie coś kombinowane ale co z tego?? jak mi się silnik rozsypie to go wyremontuje i dalej będe miał na 200-300tyś...

Patrzcie na stan autka a nie to jaki rocznik, przebieg... Natomiast te parametry są przydatne przy sprawdzaniu legalności auta...

Zobaczcie antyki... Np. rekin z 79'... stoi u znajomego... przebieg pewne też katastroficzny, ale co z tego jak lata lepiej jak nie jedna 316, 318 czy i'es :norty:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg