Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam kompletną dużą navi do e46 i mam pytanie czy skomplikowane jest podłączenie wiecie chodzi mi żeby to działało jak w oryginale a jeszcze jedno czy bez problemu podłączę komputer pokładowy żeby też był wyświetlany na navi i Tel. Komórkowy BMW bo owy taki posiadam przeszukiwałem już forum ale nigdzie nie znalazłem dokładnego schematy jak to wszystko podłączyć albo może znacie jakąś firmę która by to super zrobiła oczywiście za rozsądną cenę :o
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
roboty duuuuuuuuuuzoooo :] a na priva dam Ci namiar na kolesia ktory ma schemat tylko po niemiecku o ile dobrze pamietam:D
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano

Nie jest aż tak dużo roboty - sporo zalezy jaki masz "komplet" i na ile kompletny ... Sprzedałem trochę zestawów do E46 i ludzie własnym sumptem sobie montowali bez większych problemów - tylko jest troszkę pracy ... Zapraszam na GG, PW lub maila, to pomogę.

PS Chyba sam sobie zaprzeczyłem - nie ma i jest robota :)

Powiedziałbym, że jest trochę roboty, ale nie jest źle - ludzie to sobie robią raczej bez większych problemów, jest tylko dość czasochłonne - jak ktoś ma jako taką orientację w rozbieraniu/składaniu tapicereki itd., to kwestia 2 dni, mniej wprawni - 3 dni, wprawni z pomocą 2-giej osoby - 1 dzień ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 2 miesiące temu...