Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Musze wymienic amorki z przodu i zastanawiam sie nad Bilstein B6. Czy moge wymienic tylko z przodu na takie czy wszystkie powinienem wymienic, no i czy sprezyny musze wymieniac jesli chce dac B6 i mam pytanko czy ktos moze zmienial na B6 i jaka jest roznica ??? Jak na dziurach i koleinach sie zachowuja ??? Pozdrawiam i czekam na info w tej sprawie !! Jezdze na 245/40/18
Opublikowano

Jezdze prawie dwa lata na B6. Prowadzenie samochodu na autostradzie,ciasne zakrety (serpentyny),hamowanie z maxymalnych predkosci to naprawde "poezja" ,100%pewnosci.

Te amorki musza byc exploatowsane na dobrych drogach!!

Ja, uzywam samochod glownie w Nowym Yorku ,drogi sa tu jak na Ukrainie i naprawde porazka!

Nie mowiac juz o komforcie ,bo nie ma go wcale ,nie wytrzymuja.Regenerowalem juz raz lewy przod i dwa razy prawy przod.

Dwa razy udalo mi sie za darmo,a ostatnio musialem doplacic 90$,bo stwierdzili ze jest rysa na tloku z mojej winy,oczywiscie bzdury!

Na dzien dzisiejszy ,jak bym mial wybierac to tylko SACHS,oryginalne.

Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.