Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z E-46 320d. Mianowicie po wymianie akumulatora autka nie można zapalić ani otworzyć z pilota.

Wszystko elegancko kręci silnikiem ale nie może zapalić, tak jak by nie dostawał wogule paliwa.

Autko nie reaguje wogóle na pilota (tj. ten starszy kluczyk)

Rocznik 98

Opublikowano
Po podpieciu do kompa (KTS) wyskoczył błąd sterownika pompy wtryskowej. Moje pytanie jest takie: Czy możne włożyć urzywke zamiast tej, bo coś słyszałem że trzeba jakąś mape wgrywać na nowo czy coś takiego, że inna pompa nie bedzie współpracować z kompyterem samochodu. Czy to prawda?
Opublikowano
Otóż sprawa ma sie tak: jeżeli chcesz używkę to musisz znaleźć pompę z tym samym numerem co ta twoja oryginalna i na bank bedzie wszystko w porządku. A mechanik już bedzie wiedział co robić. Znajdź najlepiej takiego mechesa co bedzie miał też kompa.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
Opublikowano
Jeszcze jedno. Jesteś z okolic Krakowa zawieś auto do mechanika na ul. kotlarską. Super spece!!!!Sam tam serwisuje swoja bunie.
BAYERISCHE MOTOREN WERKE