Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Klka dni temu pojawiły mi się dziwne piski dochodzące z nawiewu tzn. jeśli ustawie moc pomiędzy 1 a 40% siły nadmuchu to piszczy (bardzo delikatnie, taki jakby świst metaliczny) przy większej mocy przestaje to być słyszalne (być może nadmuch zagłusza). Czasem po jakiś 10 minutach zanika. Początkowo piszczało tylko jak była włączona klimatyzacja, teraz już zawsze. Orientujecie się co to może być?
Opublikowano
A czasami nie mieszales ostatnio nic w panelu od klimy ?? Ja mialem to samo jak przez przypadek rozlaczyl mi sie jeden kabelek. Wkurzalo mnie to na maxa ale po kilku dniach rozkrecilem panel i doszedlem przez co tak piszczało :D :norty:
NO BMW - NO FUN !!!
Opublikowano
Ostatnio elektryk zakładał mi odcięcie i właśnie bezpośrednio po tym coś zaczęło się dziać, więc byc może jak przebijał się z prawej strony auta do lewej to coś zmajstrował. Wiesz jak się wyciąga ten panel nie uszkadzając jednocześnie śrubokrętem całej deski? :wink:
Opublikowano
U mnie wiem :) ciagne na chama i po bokach mniej wiecej 3/4 od gory sa zatrzaski metalowe. Trzeba je przycisnac i wtedy ciagniesz. Jest to z dwoch stron :) Wyjmowanie u mnie mam opanowane :)
NO BMW - NO FUN !!!