Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
NIE MOGŁEM ZNALEŻĆ ODPOWIEDZI W STARYCH TEMATACH WIĘC MAM PYTANKO .CZY W NAVI PROFESSIONAL TRZEBA COŚ PRZESTAWIĆ BY ODBIERAŁO TV W KOLORZE???? PRZESTAWIAM SYSTEMY I PRZY WYBORZE POLAND TV ODBIERA CZARNO-BIAŁE A GDY PRZESTAWIE NP. GERMANY TO TEN SAM PROGRAM ODBIERA W KOLORZE ALE BEZ GŁOSU?
Opublikowano
NIE MOGŁEM ZNALEŻĆ ODPOWIEDZI W STARYCH TEMATACH WIĘC MAM PYTANKO .CZY W NAVI PROFESSIONAL TRZEBA COŚ PRZESTAWIĆ BY ODBIERAŁO TV W KOLORZE???? PRZESTAWIAM SYSTEMY I PRZY WYBORZE POLAND TV ODBIERA CZARNO-BIAŁE A GDY PRZESTAWIE NP. GERMANY TO TEN SAM PROGRAM ODBIERA W KOLORZE ALE BEZ GŁOSU?

O ile pamiętam to kolor jest na Słowacja albo Czechy albo Węgry. Najlepiej przeleć wszystkie ja tak zrobiłem i mam color.

Opublikowano

To ja sie moze podlacze pod temat zeby nowego nie zakladac, a mianowicie, u mnie na tv odbieraja kanaly w kolorze ale zamiast dzwieku jest szum w glosnikach czy to mozna jakos przestroic ?

Pozdrawiam !

Opublikowano

Poprubuj z innymi krajami. Najpierw jak miałem Poland to było ok, ale czarno białe, teraz mam chyba europa-pal i gra w kolorze i bez szumów (wszystko zależy jeszcze od miejsca of corse)

Jak bede w samochodzie to zobacze co mam ustawione bo na 100% nie pamiętam. Jakoś po południu/wieczorem napisze.

EDIT:

Jest ustawione Czech Rep.

Wczesniej z wieloma próbowałem ale u mnie jakos wydaje mi się że najlepiej wygląda.

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Opublikowano

Jutro bede cos tam kombinowal :) dzieki za podpowiedz ale nie znam niemieckiego i nie wiem czy do tego dojde jak sie te kraje zmienia ?! :(

Pozdrawiam

Opublikowano

Masz z komputerem po środku? tzw z małą nawigacją??

Jeśli tak to jak masz menu to po lewej strone na samym dole wciskasz to i wchodzisz do ustawien. I tam mozesz zmienic język na francuski lub angielski no i oczywiscie niemiecki.

Chyba ze masz tylko wyświetlacz pod zegarami a wtedy to już Ci nie pomoge.

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie ubierają tego w słowa.
Opublikowano
No mam ta małą 4:3 i ona jest tak z boku ale na konsoli środkowej , niestety nie 16:9 :( hmm poszukam tej zmiany jezyka z ang. sobie poradze ale nie niemiecki :( Dam znac pozniej czy mi sie udało ;]