Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam w mojej e39 520d mam tylko vebasto silnika nie ma do tego zadnego wlacznika wewnatrz kabiny od kilku dni wentylator vebasta załacza sie automatycznie przy kazdym otwarciu dzwi kiedy silnik nie pracuje prosze o pomoc czy tak ma byc bo obawiam sie ze cos jest nie tak.prosze o pomoc bo juz trzeci raz ruszam ten temat ale jakos nie ma odzewu.
Opublikowano
prosze o pomoc bo juz trzeci raz ruszam ten temat ale jakos nie ma odzewu.

no bo jaki Ty masz wentylator webasta ???

webasto to ogrzewanie spalinowe postojowe

chodzi Ci o wentylatory klimy ???

Opublikowano
ja wiem co to jest vebasto ale jest w nim przeciez wentylator ktory to cieplo wdmuchuje.nie mam pojecia dlaczego sie to wlacza ten wentylator slychac w miejscu gdzie jest vebasto czyli pod lewym przednim nadkolem ale poza tym nic tam nie widac i w srodku auta nic nie szumi tylko wlasnie pod maska a dokladnie pod tym nadkolem.a dzis jeszcze zauwazylem ze zalaczyl sie jak nacisnalem przycisc{klamke} od otwirania bagaznika pomimo ze auto bylo zamkniete i nie otworzylo sie a wentylator sie na chwile zalaczyl.pomozcie bo trace cierpliwosc chyba trzeba bedzie skierowac sie do ASO bo wnioskuje ze gdzies jakies zwarcie sie chyba robi :mad2: :modlitwa: