Skocz do zawartości

FALUJĄ OBROTY NA ZAGRZANYM SILNIKU!!! 520 24V benz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
POMOCY!!! :modlitwa: Już tyle prubuje i nic. Obroty falują jak wcisne sprzęgło przed skrzyżowaniem. CarSoft nic nie podpowiedział!!! :doh: Jutro czyszczenie przepustnicy - jak nie to to nie wiem :mad2:
Opublikowano
wyjmij i przemyj silniczek krkokowy.sprawdz taki przewodzik podcisnienia jest zamocowany prz koncu silnika pod obudowa plastikowa od strony wisko,odłacz przepływke i zobacz czy ustanie, pod korektorem jest taka zloczka plastikowa tam gdzie wpada powietrze od przeplywomierza do korektora tylko po 2 stronie i pod korektorem moze wyskoczylo tylko sprawdz za zimnym silniku bo sie popazysz o przewody od chlodnicy(musisz wlozyc reke kolo filtra oleju pod korektopr moze sie odkrecilo(wyskoczyło)...ale stawiam na zacinanie sie krokowego..

Czerwna bo??...bo szybsza xD

http://www.ctr.pl www.kamery.pl

Opublikowano
Problem zażegnany!!! :dance: Przepustnice wtmontowałem i wymyłem benzynką (było troszke syfu) a na dodatek był troszke nieszczelny wąż od odmy (był pęknięty). Po tych zabiegach motor pracował równi i ładnie. Silniczek rokowy był myty kilka dni temu ale nie on był winny całemu zamieszaniu. Dziś wieczorem trzeba sobie pojeździć :twisted2: POZDRO :cool2: