Skocz do zawartości

problem z ustawieniem lusterek w 328Ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w swojej buni mam el.lusterka, ktorych ustawienia sa zapamietywane razem z ustawieniami foteli. problem polega na tym ze moge je ustawic tylko recznie, popychajac lusterko w prawo czy w lewo. gdy przesowam przelacznik ktore lusterko ustawic to wtedy to lusterko na ktore przelaczylem zaczyna krecic sie jak chce i tylko w tym momencie dziala przelacznik prawo/lewo/gora/dol. ale lusterko caly czas sie rusza(przez jakies 10sek) i naprawde ciezko jest zlapac konkretne polozenie. potem wspomniany przelacznik nie dziala a ja musze ustawic lusterka recznie. i gdy wlaczam wsteczny zewnetrzne lusteko zjezdza w dol. to tak wszystko ma byc czy cos jest nie tak?
Opublikowano
Po włączeniu wstecznego prawe lusterko zjeżdza w dół po to abyś widział np. krawężnik i łatwiej było Ci zaparkować. Możesz wyłączyć tą opcje przesuwając w drugą stronę ten guziczek którym się wybiera ustawianie lewego lub prawego lusterka :wink: A co do tego, że lusterka same Ci się ruszają bez dotykania tego dużego guzika od ich ustawiania to coś jest nie tak i na pewno nie powinno tak być.
Opublikowano
z tym kraweznikiem to sie domyslilem. tylko wlasnie chcialbym zeby mi ktos wytlumaczyl co jest nie tak i jak to moge naprawic? bo duzy guzik (kierunkowy) dzila we wszystkich kierunkach tak jak nalezy ale tylko w momencie kiedy chodza te lusterka. czy ktos moze mi pomoc?