Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam ytanko co sie dzieje rze niemam ciepłego powietrza w srodku wszystko działa bez rzarzutuw mam bmw320 i z klikma co to morze byc ale wszystko inne jest dobrze działa spoko i nie łapie temperatur

:(

Opublikowano

Mógłbyś temat postu zatutułowac inaczej bo raczej nikt nie bedzie szukał wpisując w szukajce "daro" :mad2: . Mógłbyś także swoją wypowiedz poprawic , nawet gdy piszesz posta to Ci źle napisane słowa podkreśla słownik. A na dodatek jeśli masz 320 coupe to raczej jest to model E36 a nie E39

Zapraszam do ponownego przeczytania regulaminu. Zanim zapytasz poszukaj może jest temat dotyczący Twojego problemu.

pozdrawiam

Tomek

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

No ja koledze pomoge, chyba z litości tylko, jak tak patrzę na tego posta. :|

Termostat, sprawdź jak się grzeje auto, tzn. do jakiej temperatury, jak za nisko to uszkodzony term. Wskazówka powinna stać prawie pionowo, trochę bardziej w prawo, tak tuż przed drugą kreską.

Może też być układ zapowietrzony, może nagrzewnica, może poprostu pokrętła, czy przyciski nie łapią, może to, może tamto, za mało danych. Weź wyeliminuj parę usterek to będzie łatwiej. Może, może, może.

Może pojade nad morze.

E 36 320i '96