Skocz do zawartości

Ułamany kruciec od płynu chłodniczego... Fachowa nazwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pare dni temu (chyba ze starości) urwał się kruciec czy jak to tam nazwać od węża którym wraca płyn z bloku do zbiorniczka. Zauważyłem dużą kałużę ciągnącą się za samochodem jak sie okazało była uwana część nr 7 na rysunku:

Realoem.com

Jak wyjąłem pozostałości z węża to przy delikatnym nacisku kruszyły się i rozsypywały i teraz pytanie jak to sie fachowo nazywa i może jakieś przykładowe linki np. z allegro bo wpisując fraze "kruciec" lub "flansza"(tłumaczenie nazwy z realoem) nie daje rezultatów.

he problem niby błachy a rozpisałem się :)

p.s. narazie zrobiłem to prowizorycznie macując wąż do końcówki która pozostała w nienaruszonym stanie.

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

Witam kolego.

Szczerze nie mam pewności jak to nazywają i pewnie dlatego nawet nikt go nie wystawia na aukcjach, ja mam takie krućce, jak coś to dzwoń: 792 243 782.

moge ci jutro wysłać.

pozdrawiam...

Jak ktoś potrzebuje CZĘŚCI do:

e36 coupe sedan touring - wszystkie silniki.

e38 740iA M60.

Pisać śmiało ;)

Opublikowano
a ile sobie coś takiego cenisz kolego? a ja czekam na dalsze propozycje nazwania tego czegoś...

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano

Hehe, tego się obawiałem, nawet nie wiem na ile to wycenić... :?

Za 30zł spokojnie ci wyślę + przesyłka pewnie koło 10zł wyjdzie- pobranie.

pozdrawiam.

ps. jak coś to dzwoń albo adres na PRV podaj. pozdrawiam.

Jak ktoś potrzebuje CZĘŚCI do:

e36 coupe sedan touring - wszystkie silniki.

e38 740iA M60.

Pisać śmiało ;)