Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie do was czy ktos z was wyciagal wlacznik swiatel STOP ( znajduje sie przy pedale hamulca)?? Jest to przedmiot ktory sie rzadko psuje ale jednak :? Zakupilem taki wlacznik na allegro, i wszystko bylo ok az do ujrzenia mojego wlacznika (ma 4 piny) a sprzedawca na allegro zapewnial ze pasuje do e32 ( a ma 2 piny). Ale mowie sobie ze wyciagne swoj i zobacze co nie styka i tu jest problem bo nie wiem jak go wyciagnac, a nie chce niczego urwac. Czy ktos moze wie???????

BMW - to jedyna rzecz dla której warto żyć!!!

Pozdro dla wszystkich posiadaczy BMW bez LPG

Opublikowano

Witam,

ostatnio miałem podobny problem z wyciągnięciem tego czujnika, tyle tylko że ja mam 2 pinowy.

Od strony pedała hamulca jest przełącznik otoczony takim czerwonym (przynajmniej u mnie był w kolorze czerwonym) nazwijmy to pierścieniem. Musisz ten czerwony pierścionek wysunąć w stronę pedała hamulca. Pozwoli to na swobodne wyciągnięcie czujnika.

PS. Jeśli będziesz miał jakieś problemy to wieczorkiem mogę wrzucić fotki może coś pomogą.

E32 730 LPG

KUPIĘ ŁADNE ZADBANE E38 735 LUB 740 rocznik '96;'97. PROSZĘ O KONTAKT NA PW.

Opublikowano
On jest zamontowany w metalu solidnym nie chciało mi się ze starym certolić złapałem go po barbarzyńsku kombinerkami i wyrwałem chwasta. Ja kupiłem oryginalny 70zł.
Opublikowano

PS. Jeśli będziesz miał jakieś problemy to wieczorkiem mogę wrzucić fotki może coś pomogą.

Bardzo bylbym wdzieczny jakbys wrzucil fotki. Pozdro

Opublikowano

Sorrki że nie wrzuciłem wcześniej fotki ale nie miałem dostępu do netu. Jeśli jeszcze sobie nie poradziłeś to może to zdjęcie w czymś pomoże.

To czerwone musisz pociągnąć zgodnie z kierunkiem strzałki, będzie mały opór ale po chwili powinno dać się wyciągnąć.

http://img223.imageshack.us/img223/9800/dsc00103ru4.th.jpg

E32 730 LPG

KUPIĘ ŁADNE ZADBANE E38 735 LUB 740 rocznik '96;'97. PROSZĘ O KONTAKT NA PW.

Opublikowano

Dzieki wielkie za foto. U mnie tez jest taki "czerwony kapturek" narazie nic nie ruszam, bo ostatnio moj wlacznik zaczal dzialac ale zapewne do czasu. Jeszcze raz dzieki wielkie.

Pozdro